У війні проти російських окупантів загинув 18-річний Андрій Труш

У війні проти російських окупантів загинув 18-річний Андрій Труш
Андрій Труш. Фото з соцмереж

У війні з російськими окупантами загинув 18-річний військовий Андрій Труш.

Про це повідомили на сторінках у «Facebook» Любешівського ліцею, Волинського військового ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. У цих навчальних закладах Андрій Труш здобував освіту. Волинський військовий ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні він закінчив у 2021 році.

«Вічна та світла пам'ять Герою! Випускник 2021 року Труш Андрій загинув, Героїчно захищаючи рідну землю від російського окупанта… Йому було лише 18! років... Світла пам'ять ГЕРОЮ!!!!!!» - написали на сторінці Волинського військового ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Фото зі сторінки у «Facebook» Волинського військового ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою

«Знову непоправне горе прийшло в нашу шкільну родину. Клята війна забрала ще одне молоде життя. Ми разом дружили, навчалися, мріяли… Важко повірити у те, що Андрійка уже немає серед нас. Його світлий образ залишиться у нашій пам’яті назавжди. Він мріяв стати поліцейським, а став військовим. Пригадую, під час екскурсії у пожежне депо, дітям дозволили піднятися на високу вежу. Андрій був першим.

Розумний , чесний, сміливий і принциповий. Таким він залишиться у нашій пам’яті назавжди. Україна має знати своїх героїв, а світ – яке зло творить росія в Україні. Цього ні забути, ні вибачити не можна.

Висловлюю свої щирі співчуття мамі Наталії, татові Віктору, рідним і близьким Героя. Нехай Господь дає сили пережити це велике горе, Андрійкові нехай Земля буде пухом», - написала його перша вчителька  Любов Прокоп’юк.

«Мій найкращий друг, Андрій! Він залишився в пам‘яті як щирий, із добрим серцем, сміливий, завжди готовий допомогти. На нього можна було покластись на всі 100%. Я ніколи не забуду проведений час з ним, наші уроки в школі, весело проведені канікули, риболовлі та відпочинок на природі. Ми завжди старалися допомагати один одному.

З ним я міг поговорити на різні теми, розказати багато секретів, тому що знав, Андрій дуже відповідально до всього ставиться. Він ніколи не боявся правди! Якою б вона не була!!! Завжди відповідав за свої слова! Мені дуже не вистачає його підтримки та дружньої поради! Пам‘ятаю, люблю і шаную. Вічний спокій Герою..», написав його друг Олександр Юрашкевич.

«Перший» висловлює щирі співчуття родині загиблого Героя…

Читати також: Лучани попрощалися із загиблим за незалежність України 27-річним військовим


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У США заявляють, що Росія змінила загарбницькі цілі в Україні
Наступна новина Понад 16 тисяч військових, 575 танків, 117 літаків. Бойові втрати російських окупантів
Останні новини
Схожі новини