У водойми Центрального луцького парку запустять рибу

У водойми Центрального луцького парку запустять рибу

Виконком прийняв рішення про проведення меліорації та зариблення луцьких водойм.

Голова відділу екології Анатолій Гламазда заявив, що на ці цілі буде виділено 50 тисяч гривень, повідомляє ІА Волинські новини.

«Пропонований нами проект рішення передбачає біологічну меліорацію водойм на території міста (зариблення рослиноїдними видами риб) і утримання в належному стані прибережних захисних смуг та русел малих річок , а також інших водойм. Відповідно на це необхідно 20 тис. та 29, 2 тисячі гривень», - розповів посадовець.

Із цього приводу член виконкому Ігор Алєксєєв зробив зауваження чиновнику.

«Не розумію, що ви робите на цій посаді? Я вважаю вашу роботу вкрай незадовільною, адже ви не робите ані зариблення річок, ані укріплення берегів. Навіть ясен біля Луцького замку знищуєте. Ваша робота, як на мене, призвела до погіршення екологічної ситуації в місті», - акцентував

Натомість перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад запевнив присутніх, що зариблення таки буде, і відбедеться це у Центральному парку імені Лесі України, де є канали з водою.

Більшістю голосів члени виконкому підтримали виділення коштів. Зауважимо, що загальний кошторис на екологічні заходи в Луцьку - 305 тисяч гривень.

Фото: риба

Джерело: Волинські новини


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині знищили дві старі бомби
Наступна новина Біля Стиру горить поле з травою. ФОТО
Останні новини
Схожі новини