У «Волиньгазі» запровадили автоматичну реєстрацію в онлайн-сервісі 104.ua

У «Волиньгазі» запровадили автоматичну реєстрацію в онлайн-сервісі 104.ua
Фото ілюстративне

Щоб споживачам газу не виходити з дому під час карантину, в АТ «Волиньгаз» екстрено розробили експрес-доступ до онлайн-сервісів на 104.ua.

Тепер, щоб скористатися онлайн-сервісами, достатньо дзвінка зі смартфону до контакт-центру АТ «Волиньгаз» (тел. +38 067 33 39 104) – і ваш Особистий кабінет буде створений автоматично. Про це повідомляє пресслужба підприємства.

«Карантин обмежує ваші пересування, але не може бути обмеженням для онлайн-сервісів. Ми екстрено розробили експрес-реєстрацію клієнтів для покращення доступу до сервісів компанії», – зазначає керівник клієнтського сервісу АТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Для автоматичної реєстрації Особистого кабінету на сайті 104.ua споживачу достатньо зателефонувати зі смартфону до контакт-центру АТ «Волиньгаз» (тел. +38 067 33 39 104) і назвати номер свого особового рахунку. Після цього Особистий кабінет буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон клієнта.

Логіном є номер мобільного телефону споживача. Достатньо перейти за посиланням, яке буде вказане в повідомленні, на сайті ввести логін і пароль та користуватись усіма перевагами онлайн-сервісів 104.ua.

За їх допомогою ви зможете:

-   гарантовано передати показання лічильника;

-   безпечно та просто сплатити за газ і його доставку;

-   першими завантажити рахунки;

-   відстежувати власне споживання та витрати.

Насьогодні понад 60 000 волинян користуються перевагами єдиного онлайн-сервісу 104.ua. Загалом в області налічується близько 250 000 споживачів природного газу.

Читати також: Як волинянам вирішити «газові» питання під час карантину


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині на коронавірус захворіла дитина
Наступна новина Коронавірус у дитини на Волині. Повідомили деталі
Останні новини
Схожі новини