У Волиньраді хочуть назвати перинатальний центр на честь Клімчука

У Волиньраді хочуть назвати перинатальний центр на честь Клімчука

Депутати Волинської обласної ради планують перейменувати Волинський обласний перинатальний центр і присвоїти йому ім’я колишнього голови Волинської ОДА.

Про це стало відомо у понеділок, 17 вересня, під час засідання комісії Волинської обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ та міст області, пише «Волинська правда»

Читайте також: Перший в облраді: Петро Савчук розповів, як «врятувати» ПТУ

Згідно з проектом рішення «Про перейменування комунального закладу «Волинський обласний перинатальний центр» Волинської обласної ради», заклад називатиметься «Волинський перинатальний центр імені Бориса Клімчука».

Як розповіла заступник керуючого справами – начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Мирослава Якимчук, у виконавчому апараті облради є письмова згода дружини Бориса Климчука Світлани Климчук на перейменування.

Читайте також: Завод з виробництва утеплювальних матеріалів ігнорує екологічну службу

Члени комісії підтримали такий проект рішення. Остаточно питання вирішать під час сесійного засідання Волинської обласної ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Небезпека життю і здоров'ю: у луцьку похилились електроопори. ФОТО
Наступна новина Волинянка стала чемпіонкою України з марафонського бігу
Останні новини
Схожі новини