У волинських школах завершується дистанційне навчання. Що кажуть в ОДА?

У волинських школах завершується дистанційне навчання. Що кажуть в ОДА?

Кожна школа вирішуватиме сама, чи повернуться всі учні за парти, чи буде змішана форма навчання.

Про це у коментарі ІА Волинські Новини повідомила очільниця управління освіти Волинської ОДА Людмила Плахотна.

З її слів, з наступного понеділка, 25 січня, у волинських школах завершується дистанційне навчання. Як вчитимуться учні після закінчення жорсткого карантину, вирішуватиме безпосередньо директор кожної школи.

«Вони будуть вирішувати, чи це буде очна форма, чи змішана форма навчання, з огляду на епідеміологічну ситуацію», - зазначила Плахотна.

Що кажуть в ОДА?

На сторінці Волинської обласної державної адміністрації розповідають, що з 25 січня волинські школярі  повертаються до звичного режиму офлайн-навчання за очною (у разі потреби, за рішенням педагогічної ради освітнього закладу, змішаною) формою навчання з дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року № 1236.

Обмежувальні заходи, які діяли з 8 по 24 січня цього року втрачають свою чинність. Згідно з постановою КМУ у навчальних закладах області з 25 січня діятимуть такі заборони:

– відвідувати заклади освіти здобувачами освіти групами кількістю більш як 20 осіб, крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти;

– відвідувати заклади освіти здобувачами освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим COVID-19 перебуває більш як 50% здобувачів освіти та персоналу закладу освіти;

– проводити в закладах освіти масові заходи (вистави, свята, концерти) за участю дітей з більш ніж однієї групи/класу та за присутності глядачів (відвідувачів).

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОЗ розширили список країн «червоної зони»
Наступна новина Захисні костюми та халати виробництва «‎Венетомед» — це комфортна робота та безпека медперсоналу
Останні новини
Схожі новини