Захисні костюми та халати виробництва «‎Венетомед» — це комфортна робота та безпека медперсоналу

Захисні костюми та халати виробництва «‎Венетомед» — це комфортна робота та безпека медперсоналу
Фото ілюстративне

Медичний одяг компанії «Венетомед» вважається одним з найякісніших та найбільш зручних. Вся продукція за посиланням представлена на веб-сайтії venetomed.com.

Широкий асортимент пропонованих товарів включає, серед іншого, захисний одяг для забезпечення особистої безпеки медпрацівників, такий як медичні костюми та халати.

Усі товари відзначаються дуже високою якістю. Наприклад, медичні комбінезони, виготовлені із трьохшарового ламінованого медичного спанбонду, виробництва «Венетомед», мають високу стійкість до механічних пошкоджень. Завдяки цьому їх можна успішно мити як вручну, так і стерилізувати парою під тиском.

Медичні халати — основний одяг лікарів та медсестер

Цим медодягом також можуть користуватися лаборанти, студенти медичних та технічних університетів та косметологи.

Медичні халати в першу чергу повинні бути виготовленими таким чином, щоб вони не обмежували рухів. Лікарі часто мають справу зі складними медичними випадками, перебуваючи на роботі протягом багатьох годин, тому їх одяг мусить бути практичним та зручним.

Працівники компанії «Венетомед» виготовляють медичний одяг уважно та дбайливо, щоб помилки при пошитті не завдавали дискомфорту медикам.

Медичні халати для жінок та чоловіків, крім комфорту носіння, повинні максимально захищати користувача від мікроорганізмів або небезпечних хімічних речовин. Жіночі та чоловічі медичні халати можуть бути виготовлені з різних волокон.

Найпопулярнішими матеріалами, з яких шиють захисний одяг:

  • бавовна;
  • спандекс;
  • поліестер;
  • віскоза.

Більшість доступних моделей захисного одягу виготовляються із сумішей двох-трьох видів волокон. Найпоширенішими є медичні халати з бавовни та поліестеру. Їх відсоток варіюється у широких межах, але найбільш часто використовуваним матеріалом є еланокотон, який містить 50% обох ниток.

Одноразовий захисний одяг

Окрім популярних багаторазових халатів, існує також спеціальний одноразовий захисний одяг, приміром захисний халат одноразового використання УЗ-Спайка (Медіспан) та захисний халат одноразового використання УЗ-Спайка.

Одноразові медичні халати найчастіше застосовують хірурги; ті, хто відвідує хворих або пацієнти, які готуються до операції. Такий одяг захищає від потрапляння бактерій, вірусів та грибків, а отже зменшує ризик зараження.

Одноразові медичні халати також захищають лікарів від рідин в організмі, з якими вони контактують під час операцій або процедур. Перевага таких халатів полягає в тому, що їх не потрібно стерилізувати, як у випадку із захисним одягом багаторазового використання. Їх використання забезпечує набагато кращу гігієну на роботі.

Інтернет-магазин venetomed.com реалізує такий захисний медичний одяг:

  • захисні бахіли;
  • захисні комбінезони;
  • захисні костюми;
  • захисні халати;
  • захисні екрани;
  • медичні халати та комбінезони.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинських школах завершується дистанційне навчання. Що кажуть в ОДА?
Наступна новина Грип 2021: симптоми, чим відрізняється від коронавірусу та як передається
Останні новини
Схожі новини