У волинських відділеннях «Укрпошти» не вистачає працівників. ВІДЕО

У волинських відділеннях «Укрпошти» не вистачає працівників. ВІДЕО
Джерело фото: PolitInfo

На Волині не вистачає працівників поштового зв’язку.

Задля пошуку нових кадрів волинська дирекція «Укрпошти» звернулася за допомогою до сектору рекрутингу обласного центру зайнятості, йдеться у відео «UA: Волинь».

«На сьогодні ми відчуваємо проблему із кадрами у міських відділеннях Луцька, Ковеля та Нововолинська. Проблема дійсно є. Для того, щоб краще обслуговувати клієнтів, ми звернулись до центру зайнятості для того, щоб наповнити наші відділення. І щоб клієнти могли обслуговуватись швидше», – розповів директор волинської дирекції «Укрпошти» Іван Шевчук.

За його словами, проблема з кадрами особливо гостро постала цього року.

«Цього року багато українців виїхали за кордон: у Польщу, Росію. Розумію, що зарплати українські не підтягнуті до рівня європейських, і, відповідно, тут ми трохи програємо», – висловився він.

Детальніше – у відео.

 
Тема дня. Пошук нових кадрів для «Укрпошти»

На Волині – нестача працівників у міських відділеннях поштового зв’язку. Задля пошуку нових кадрів Волинська дирекція ПАТ «Укрпошта» звернулася за допомогою до сектору рекрутингу обласного центру зайнятості. Що таке рекрутингова служба? Як вона буде шукати нових працівників для поштових відділень зв’язку на Волині? Та чи не ускладняється у зв’язку з нестачею кадрів своєчасна доставка пенсії, кореспонденції та періодичних видань жителям області? Подробиці – у «Темі дня».

Posted by UA: Волинь on Tuesday, 13 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Які продукти не можна їсти на сніданок
Наступна новина Волинські пейзажі у тумані: опублікували серію вражаючих фотографій
Останні новини
Схожі новини