У Волинській теробороні служить викладач коледжу на псевдо «Доцент»

У Волинській теробороні служить викладач коледжу на псевдо «Доцент»

Вадим Рахманов з перших днів широкомасштабного вторгнення служить у 55 окремому батальйоні 100 обр. 

Чоловік має псевдо «Доцент», адже у цивільному житті працював викладачем Нововолинського електромеханічного коледжу, а також захоплювався ремонтом побутової техніки, - розповідають на фейсбук-сторінці бригади.

Свого часу пан Вадим закінчив Харківський національний університет радіоелектроніки. Зокрема, навчався на військовій кафедрі за програмою підготовки офіцерів запасу.

У 2017-2019 роках Вадим Ігорович вже служив у ЗСУ, брав участь в ООС.

Як запевняє «Доцент», колеги з коледжу всіляко його підтримують, зокрема, активно долучилися до збору коштів на закупівлю FPV-дронів для 55 об 100 обр. 

У рідному Нововолинську на пана Вадима також чекає з Перемогою його родина: мама Любов Філімонівна, дружина Руслана та 14-річний син Максим.

– Ми відстоюємо право нашої держави на вільний розвиток, боремося за рідну землю. Українцям нині дуже непросто, але завдяки своїй сміливості, злагодженості та наполегливості ми неодмінно досягнемо усіпіху! – каже пан Вадим з позивним «Доцент». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині горіли цегляний будинок та хати-пустки
Наступна новина На війні загинув молодий Герой з Волині Віктор Марчик
Останні новини
Схожі новини