У волинському місті комунальники масово зрізають дерева. ФОТО

У волинському місті комунальники масово зрізають дерева. ФОТО

Комунальна служба ріже дерева вздовж тротуару на вулиці Олени Пчілки, біля Ковельської центральної районної лікарні.

Дозвіл виконавчого комітету на знесення тут 13 дерев управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства отримало 14 червня 2018 року. Підставою став «акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню». Іншими словами, дерева «не вписуються» у проект нової дороги, – пише Район.Ковель.

Нагадаємо, що цього року планується розширення проїжджої частини цієї вулиці, капітальний ремонт дороги та облаштування автостоянки навпроти медичного закладу. Хоча саме дорожнє полотно перекопали ще у грудні 2017 року, коли проводили реконструкцію мереж водопостачання та водовідведення між вулицями Незалежності та Богомольця.

На засіданні громадської ради при ковельському міському голові, яке відбулося 13 грудня 2017 року, мер Олег Кіндер повідомив, що «продовження робіт з благоустрою планується в наступному році, коли дозволять погодні умови». Однак не так сталося, як гадалося. Лише у червні міська влада отримала позитивний експертний звіт на капітальний ремонт на вулиці Олени Пчілки і оголосила тендер, який виграло ТзОВ «Вишків-Брук» (м. Луцьк).

Сьогодні, 13 серпня, на традиційній понеділковій апаратній нараді у виконкомі начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук розповів, що цей ремонт міському бюджету обійдеться у понад п’ять мільйонів гривень, за які збудують дорожнє полотно з бруківки, а не з асфальту, пішохідні доріжки, встановлять нові вуличні ліхтарі, обладнають стоянку автотранспорту.

Дорога матиме односторонній рух: у напрямку від вулиці Незалежності до Богомольця. Це стосуватиметься і автотранспорту «швидкої допомоги».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як зав'язати хустку: прості актуальні способи
Наступна новина Поет з Волині побрався з тележурналісткою. ФОТО
Останні новини
Схожі новини