Як зав'язати хустку: прості актуальні способи

Як зав'язати хустку: прості актуальні способи

Прагнете освіжити образ, зробити цікавішим, актуальнішим і гармонійнішим? Простий і недорогий спосіб – купити 2-3 хустки різних кольорів і принтів. Адже цей аксесуар перетворить строгий лук в ошатний і вільний або занадто строкатий в більш стриманий. Він в силах підкреслити улюблений стиль і зробити його властивим тільки вам.

Подивіться на різноманітність хусток тут: http://trade-city.ua/catalog/cap_scarf/p122/225/. Стільки цікавих варіантів! Вже хочеться спробувати приміряти парочку з них, правда? А про актуальні способи того, як носити, розповість наша стаття.

Згідно з модними трендами

Модні стилі легко підкреслити за допомогою правильно зав'язаної хустки. Так, ковбойський лук «підсилить» квадратна хустка, складена навпіл трикутником і зав’язана куточком вперед, кінцями назад – як носять ковбої у вестернах.

Любите стиль мілітарі, але хотіли б зробити його м’якшим і жіночнішим, внести нотку кокетства? Це просто з легкою об’ємною хусткою з флористичними або фантазійними мотивами, з бахромою або без, яку можна зав’язати навколо шиї, залишивши кінці вільними, або одягти на голову, як косинку. Такий варіант підкреслить вишуканість і жіночність романтичного стилю. Вона ж пом’якшить строгий діловий образ – ви можете зав’язати хустку на шиї, сховавши кінці під блузу чи сорочку, або залишити зовні. І навіть зав’язаний на сумку такий аксесуар зробить свою справу на благо гармонійності і вишуканості лука.

Ну і не забувайте, що яскравого або ніжного відтінку хустки – майстри створення святкового вишуканого ансамблю. Одягніть маленьке чорне плаття і доповніть його атласною чи шовковою хусткою з цікавим принтом – і урочистий образ готовий!

По погоді

Не забувайте і про те, що правильно підібрана хустка має і практичне значення. Модель із атласу і шовку, зав’язана на голову, захистить від сонця. Якщо зав’язати її під пальто і плащ в міжсезоння – закриє шию. Такий варіант підійде і під шубку з натурального хутра – відтінить красу і підкресліть шик лука.

Як бачимо, хустка – простий і універсальний, але при цьому вишуканий і «сильний» аксесуар, який допоможе утворити актуальний образ швидко і недорого.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі лицарі презентували трейлер кубку України
Наступна новина У волинському місті комунальники масово зрізають дерева. ФОТО
Останні новини
Схожі новини