У волинському місті викрили групу наркоторговців

У волинському місті викрили групу наркоторговців

Співробітники Володимирського районного відділу поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури задокументували діяльність двох чоловіків, які займалися збутом наркотичних речовин і психотропних засобів.

Про це інформує поліція Волині. 

Заходи проводили у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Зловмисники – жителі Володимира, їм 35 та 42 роки. До слова старший раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Сьогодні, 13 грудня, під час проведення санкціонованих обшуків за місцем їх проживання поліцейські вилучили близько 1,5 кг канабісу, згортки фольги з білою кристалічною речовиною, пристрої для вживання наркотичних засобів, електронні ваги, гроші, мобільні телефони та інші речові докази.

Обох чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Слідство триває.

Нагадаємо, учора підозрюваного в наркозлочинах 41-річного волинянина взяли під варту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаді на Волині для трьох дітей-сиріт купили житло. ФОТО
Наступна новина ВР наклала санкції на лучанина Тимощука за підтримку агресії росії
Останні новини
Схожі новини