У волинському сервісному центрі МВС – довжелезні черги

У волинському сервісному центрі МВС – довжелезні черги

Волиняни нарікають – в обласному сервісному центрі МВС величезні черги. У самому центрі пояснюють, що кількість клієнтів зросла із часу введення в дію нових законодавчих актів щодо розмитнення авто.

Щоб зайняти чергу – приходь вночі

Лучанка Ірина Новосад на своїй сторінці у Фейсбуці поділилася власним досвідом отримання послуг в сервісному центрі, що в селі Струмівка. 

«Приходиш ти вночі під сервісний центр, у суцільному мороку шукаєш когось зі списком на обшарпаному листочку А4 записуєшся в чергу, яку формують самі люди. Ми приїхали сьогодні в 5 ранку, були вже 28-мі… Якщо ви мене спитаєте, чому ми не зареєструвалися онлайн, то поясню: на рецепції мене запевнили, що такої опції немає», – написала Ірина.

Вона зазначила, що на момент відкриття сервісного центру – о 9:00 – біля входу стояли близько 150 людей

«Попали ми в приміщення десь о 9:15. Люди перед собою перемовляються, що вже 130 талонів видано. Бо виявляється, що таки існує, про який ніхто ні слова не казав особисто мені, коли приходила уточнювати інформацію, про який нічого ніде не написано ні на сайті, ні у приміщенні центру. В 9:51 я отримала свій талон: 193. Я так розумію, що за мірками цього сервісного мікровсесвіту, мені дуууже пощастило: типу отримала талон в той самий день», – додала лучанка. 

«Наскільки зрозуміла з розмов розлючених людей, відразу після 10-ї талони скінчилися. Система перестала їх видавати», – додала вона. 

Великі черги – бо багато клієнтів

За інформацією ІА «ВолиньPost», у самому сервісному центрі пояснюють, що черги з’явилися через велику кількість клієнтів. 

«Фактично ми перші приймаємо відвідувачів, які розмитнили авто, ввезені з-за кордону мешканцями різних областей. Навіть перша "євроластівка", що була зареєстрована в Україні, була зареєстрована саме в Струмівці мешканцем Харківщини», - зазначили у центрі. 

Зі збільшенням кількості клієнтів у грудні 2018-го року збільшили й кількість адміністраторів, які здійснюють реєстрацію - із 6 до 9 осіб. Кількість експертів збільшили також: додали 2 спеціалістів. Кожного дня в центрі адміністратори працюють до 12 годин і персонал продовжує працювати після 18-ї години, що затверджено графіком. 

Система онлайн-запису в чергу працює у тестовому режимі

У сервісному центрі МВС повідомили, що онлайн-запису в чергу "день на день" не існує, система передбачає запис на наступний день. Інформація про цей запис була опублікована на сайті в розділі "Кабінет водія" 22 грудня 2018 року (цей розділ відразу висвічується на головній сторінці сайту). Віднедавна інформація про онлайн-запис дублюється на виринаючому вікні, яке з'являється перед очима користувача сайту відразу. При вході в цю систему є попередження про те, що працює вона в тестовому режимі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть дати квартири трьом військовим
Наступна новина Луцький юрист пояснив, як правильно укласти договір з інтернет-провайдером
Останні новини
Схожі новини