На іспит з водіння у сервісний центр МВС у Луцьку можна записатися онлайн

На іспит з водіння у сервісний центр МВС у Луцьку можна записатися онлайн

Відтепер на іспит з водійської практики, на який люди брали талони у терміналах сервісних центрів МВС Волині, можна записатися онлайн.

У Регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС у Волинській області виданню ВСН повідомили, що онлайн - запис на практичний іспит з водіння уже працює і обирати можна вільні дати та години, починаючи з 1 листопада. 

«Для підвищення якості надання послуг Головним сервісним центром МВС запроваджено онлайн запис на практичний іспит. Дана функція вже доступна і в нашій області також. Тому громадяни, які бажають скласти іспит з водіння вже можуть користуватися Е-записом та обирати зручний для себе день та час. Нагадую, що запис у доступі на два тижні вперед», - розповів начальник РСЦ ГСЦ МВС у Волинській області Олександр Семчишин.

Олександр Семчишин зазначає, що кандидати у водії можуть обирати транспортний засіб, на якому складатимуть іспити, а саме: транспортний засіб сервісного центру МВС або ж навчального закладу.

«На базі сервісних центрів МВС є лише транспортні засоби категорії В. Тому просимо громадян, які завершують навчання на керування транспортними засобами інших категорій, звертатися до нас організовано та складати іспити на тих транспортних засобах, на яких проходили навчання в автошколі», - зауважив Олександр Семчишин.

На сьогодні у Луцьку функціонує 14 автошкіл. Тож враховуючи велику кількість охочих здати іспит, у волинському сервісному центрі МВС просять громадян не створювати черги ще до початку роботи установи, а приходити у робочі години: з 8:00 по 17:00 та користуватися онлайно записом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощалися із захисником України Валерієм Павлюком. ФОТО
Наступна новина Медзаклад на Волині отримав від благодійників обладнання для лікування переломів у військових. ФОТО
Останні новини
Схожі новини