У волинському виші стартувала вступна кампанія

У волинському виші стартувала вступна кампанія

У Луцьку 2 липня почали подавати документи вступники на магістратуру. А 12 липня до них приєднаються вступники на бакалаврат.

Про це розповів відповідальний секретар приймальної комісії Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Андрій Слащук, – пише Волинь24.

У виші – 75 магістерських спеціальностей. Щоб вступити на 14 з них, потрібно буде скласти ЗНО з англійської мови. Це нововведення 2018 року.

Загалом у виші для магістратури замовили 700 державних місць. Скільки ж з них профінансують, поки невідомо.

Список документів для вступу на перший і п’ятий курси практично однаковий.

«Потрібно подати атестат з додатком або диплом бакалавра з додатком, чотири фотокартки, копію паспорта та військового квитка, написати заяву», - розповів Андрій Слащук.

У перший день охочих подати документи на вступ було небагато. У приймальній комісії кажуть, це через дипломи бакалаврів. Хоч вони уже надруковані, однак, не всі випускники їх отримали.

А от ті, хто вступають на перший курс, з 2 липня можуть реєструвати свої електронні кабінети. У них документи прийматимуть з 12 по 26 липня в електронному вигляді. Якщо ж в абітурієнтів виникнуть труднощі, вони можуть звернутись за допомогою у приймальну комісію.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку впало фруктове дерево
Наступна новина У волинському містечку затопило частину дороги
Останні новини
Схожі новини