У волинської «Самопомочі» - новий очільник

У волинської «Самопомочі» - новий очільник

Керівником волинського осередку «Самопомочі» обрали Тетяну Острікову.

30 березня виконавчий комітет «Об’єднання «Самопоміч» призначив Тетяну Острікову виконувачем обов’язків голови Волинської обласної організації партії, – заявив керівник всеукраїнського виконкому партії, передає «ВолиньPost».

Попередній керівник, Юлія Вусенко, висловила необхідність зосередитися на роботі у міській раді. Також вона керуватиме Луцьким міським осередком партії.

За словами голови виконавчого комітету «Об’єднання «Самопоміч» Олега Лаврика, зважаючи на ситуацію, партія погодилася із бажанням Юлії Вусенко приділяти більше часу роботи в місті.

«Верховна Рада вже понад рік не призначає дочасних виборів міського голови Луцька, як це має відбуватися за законом у зв’язку зі смертю попереднього мера. Тож, знаючи ділові риси Юлії Вусенко та розуміючи необхідність підтримувати та розвивати сильну фракцію у міській раді, виконавчий комітет партії підтримав пропозицію про складення повноважень керівника обласної організації «Самопомочі», – сказав Олег Лаврик.

Відтак, до моменту наступних зборів обласного осередку, обов’язки керівника Волинської обласної організації «Об’єднання «Самопоміч» виконуватиме народний депутат Тетяна Острікова.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зламані кістки, розбита голова та багато крові: Юлія Вусенко прокоментувала побиття чоловіка
Наступна новина Папа Римський заявив, що пекла немає. Але церква це заперечує
Останні новини
Схожі новини