У волинянина вилучили мисливський ніж, який він намагався продати через інтернет

У волинянина вилучили мисливський ніж, який він намагався продати через інтернет

Дільничні офіцери поліції Ковельського відділу поліції виявили в 31-річного мешканця Турійського району мисливський ніж, за зовнішніми ознаками схожий на холодну зброю.

За фактом незаконного зберігання зброї слідчі відкрили кримінальне провадження, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські встановили, що 31-річний мешканець селища Луків Турійського району продавав мисливський ніж на одному із сайтів у мережі Інтернет. Ніж ручної роботи, за зовнішніми ознаками схожий на холодну зброю.

Окрім того, в обласному центрі та місті Нововолинськ співробітники сектору кримінальної поліції та дільничні офіцері поліції вилучили у 22-річного та 29-річного волинян мисливські ножі схожі на холодну зброю.

Поліція заборонені предмети направила до Волинського експертно-криміналістичного центру  при МВС України для  проведення дослідження.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст.263 Кримінального кодексу України.  Санкція статті, зокрема, передбачає покарання у вигляді штрафу до 850 грн., або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або позбавлення волі на строк до трьох років. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині поліцейські оперативно розкрили крадіжку дров
Наступна новина «Мистецтво до політики немає ніякого відношення», - луцька танцівниця Анжеліка Арутюнян
Останні новини
Схожі новини