У волинянина вилучили пістолет та вибухівку. ФОТО

У волинянина вилучили пістолет та вибухівку. ФОТО

На Волині у чоловіка вилучили зброю та боєприпаси.

Про це повідомляє сектор комунікаціої поліції Волині. 

Так, у вівторок, 12 червня, під час санкціонованого обшуку в помешканні 46-річного жителя Володимира-Волинського поліцейські виявили та вилучили зброю й боєприпаси, зокрема, пістолет  «Walter P38» із патронами, два корпуси від навчальних гранат «Ф-1», дев’ять холостих пістолетних патронів  та два запали від ручних бойових гранат.

На місце події виїжджали співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області. Спеціалісти провели детальний огляд, фіксацію й вилучення вибухонебезпечних матеріалів та належним чином транспортували їх на зберігання.

Решту виявленого вилучили та відправлять на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення дослідження.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)  Кримінального кодексу України.

Триває досудове рослідування, під час якого будуть з’ясовані усі обставини кримінального правопорушення. 

Нагадаємо, днями у Нововолинську в озері в мішку з-під цукру знайшли вибухівку та зброю. Пізніше опублікували фото знахідки. 

Читати також: «Думаю, ми морально не готові ще до легалізації зброї», – Олександр Вовченко


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені назвали продукт, який покращує пам’ять
Наступна новина У Луцьку на ринку мікроавтобус «влетів» у контейнер. ФОТО
Останні новини
Схожі новини