У волинянина вилучили спирту на 1,5 мільйона гривень. ФОТО

У волинянина вилучили спирту на 1,5 мільйона гривень. ФОТО

У місті на Волині фіскали попередили спробу незаконної реалізації великої партії спирту.

Так, один із мешканків Ковелі незаконно зберігав велику партію підакцизного товару, – інформує оперативне управління ГУ ДФС у Волинській області.

В ході операції «Акциз-2018» податковою міліцією Волині спільно з працівниками прокуратури області, в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні проведено ряд санкціонованих оглядів.

В ході проведених заходів виявлено та вилучено більше чотирьох тонн спирту, який ймовірно призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить майже 1,5 млн. гривень.

Крім того, вилучено транспортний засіб марки Opel combo, яким здійснювалось незаконне транспортування з метою збуту спирту.

На даний час в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні проводиться ряд заходів з метою встановлення осіб, причетних до організації незаконного постачання спирту на територію області.

Триває слідство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Атмосферні авто на вулицях Луцька. ФОТО
Наступна новина Луцьк отримає 7 мільйонів гривень на зарплату медикам та закупівлю інсуліну
Останні новини
Схожі новини