У волинянки двоє невідомих відібрали сумку з «ювеліркою», документами та телефоном

У волинянки двоє невідомих відібрали сумку з «ювеліркою», документами та телефоном

На Волині співробітники сектору реагування патрульної поліції у співпраці із дільничними офіцерами поліції оперативно встановили зловмисників, які пограбували 31-річну жінку. 

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Учора вночі, 7 березня, до Іваничівського відділення поліції звернулася 31-річна жителька району. Жінка повідомила, що на вулиці райцентру Іваничі її пограбували двоє невідомих чоловіків. Зловмисники відібрали у потерпілої сумку, у якій знаходилися ювелірні вироби, документи та два мобільних телефони. Сума завданих матеріальних збитків становить 5 тис. грн.

За лічені години співробітники сектору реагування патрульної поліції разом із дільничними офіцерами поліції встановили, що злочин скоїли жителі райцентру Іваничі, 17 та 18 років. Речі, здобуті незаконним шляхом, поліцейські вилучили.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (габіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Заробив на гарне авто, а сміття возить і підкидає іншим: лучани мають знати, хто смітить у місті
Наступна новина Допоможіть 2-річній волинянці почути голос рідних
Останні новини
Схожі новини