У Володимир-Волинському районі вчетверте провели зліт юних патріотів

У Володимир-Волинському районі  вчетверте провели зліт юних патріотів

В урочищі Лісне Володимир-Волинського району відбулося військово-патріотичне  спортивно-туристичне таборування старшокласників "Юний патріот". Його ініціював депутат райради, керівник фракції "Батьківщина" Андрій Оніщук.

Учасників  змагань привітали заступник голови райради Алла Мельник, голова Зимненської ОТГ, який очолює Володимир-Волинський районний партосередок ВО "Батьківщина", В'ячеслав Католик, інші запрошені та гості.

"Такі змагання відбулися вже вчетверте. Під час таборування школярі проходять військово-патріотичний та спортивно-туристичний вишкіл. Для юнаків та дівчат це серйозний екзамен на витривалість, спритність, сміливість. Учасники зльоту проходять справжню перевірку на здатність самостійно справлятися з труднощами похідного життя", - розповів Андрій Оніщук.

За його словами, районний зліт "Юний патріот" став традиційним не тільки для школярів Володимир-Волинського, а й Ковельського та інших районів Волині. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер останній хлопчик із трьох, які постраждали у пожежі на Волині
Наступна новина Очільник Волині інспектував Луцький ЦНАП: як це було
Останні новини
Схожі новини