Очільник Волині інспектував Луцький ЦНАП: як це було

Очільник Волині інспектував Луцький ЦНАП: як це було

Понад 300 сервісів і один з найкращих ЦНАПів України. Голова ОДА Олександр Савченко проінспектував Луцький центр надання адміністративних послуг, – ідеться у сюжеті Sfera-TV.

Усі державні послуги в одній валізі. Вручив Олександр Савченко Луцькому ЦНАПу цифровий кейс для надання адмінпослуг за моделлю «виїзного адміністратора».

Цифрова валіза – це по суті робоче місце адміністратора, яке буде забезпечувати надання адміністративних послуг, крім виготовлення біометричних і айді паспортів, для маломобільних груп населення. Тобто обслуговувати окремих громадян за місцем проживання чи перебування (лікування тощо). Шкода, до речі, що виготовлення біометричних паспортів не входить в опції валізи, адже з таким пристроєм було б зручно пройтися вздовж черги, котра щодня формується під ЦНАПом.

Пристрій використовуватиметься, перш за все,  для людей похилого віку та з особливими потребами, тим, хто потребує обслуговування без відвідування центрів надання адмінпослуг.

До слова, такі «цифрові валізи» крім Луцька, уже є в трьох ЦНАПах області. Зокрема, у Володимиро-Волинському, Любомльському та Голобському центрах. Луцьк став четвертою громадою, котра отримала таке обладнання, що демонструє певну пріоритетність міста для виконавчої влади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимир-Волинському районі вчетверте провели зліт юних патріотів
Наступна новина У волинському селі врятували рідкісного птаха
Останні новини
Схожі новини