У Володимирі на вулиці жорстоко побили двох військовослужбовців, - ЗМІ

У Володимирі на вулиці жорстоко побили двох військовослужбовців, - ЗМІ

У княжому місті зловмисники облюбували вулицю Шевченка. Останнім часом все частіше трапляються випадки побиття людей на цій вулиці, здебільшого в районі залізничного вокзалу.

З власних джерел Район.Володимир-Волинський стало відомо, що днями на цій вулиці жорстоко побили двох військовослужбовців, які внаслідок цього потрапили в лікарню. Відомо, що одному з постраждалих повикручували руки, нанесли чимало важких травм.

Потерпілих доставили в хірургічне та реанімаційне відділення ТМО. Останнього планують перевезти у військовий госпіталь.

Як повідомили в міському відділі поліції, минулої ночі на тій самій вулиці Шевченка, близько опівночі, невідомі особи побили двох чоловіків 63 та 68 років народження.

Якщо проаналізувати всі повідомлення, які описувались попередньо на сайті, чимало нападів та випадків побиття дійсно відбувалися в районі залізничного вокзалу та вулиці Шевченка, що у Володимир-Волинському.

Постраждалі від нападу невідомих, з якими вдалося поспілкуватися, розповідають, що зловмисники на вигляд мають, приблизно, років по 20, завжди з капюшонами на головах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На ремонт доріг у Луцьку виділили 70 мільйонів
Наступна новина На Волині затримали браконьєрів, які вирубали сосни
Останні новини
Схожі новини