У Володимирі оновлюють в'їзні знаки та надписи

У Володимирі оновлюють в'їзні знаки та надписи
Фото: Facebook/КП «Полігон»

У місті Володимирі оновлюють знаки на в’їздах у місто. Всього таких знаків є чотири, де роботи виконують працівники комунального підприємства "Полігон".

Про це Суспільному розповів міський голова Ігор Пальонка.

З його слів, попри війну знаки вирішили впорядкувати відповідно до назви міста.

5 травня комунальники працюють зі знаком зі сторони Нововолинська. Замість слова "Волинський", яке замалювали, схематично зобразили вигляд міста. Також очистили та пошпаклювали стіни фасаду і пофарбували основні елементи.

"Ми хотіли гарні сучасні знаки зробити, але вирішили своїми силами впорядкувати і привести до ладу. Знак зі сторони Устилуга та Луцька вже оновили. Залишився ще знак зі сторони Ковеля", – зазначив міський голова.

Як розповів художник Ігор Мацюк, який долучився до цих робіт, в'їзний знак – це об'ємно-просторова композиція, виготовлена з твердих матеріалів, яка не терпить нанесення кольорів.

Однак, з його слів, оскільки назва міста на знаках впродовж багатьох років була розфарбована, традицію вирішили нині не порушувати.

Читайте також: Вилучили картини та антикваріат. У родичів Медведчука й Козака провели шість обшуків


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинській трасі затримали авто з краденою деревиною
Наступна новина Син першого секретаря обкому КПУ служить у Волинській теробороні
Останні новини
Схожі новини