У Володимирі може здорожчати проїзд у маршрутках до 10 гривень

У Володимирі може здорожчати проїзд у маршрутках до 10 гривень

9 червня у Володимирі засідала комісія з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглядали питання підняття тарифів на міські маршрутні перевезення.

Як повідомив начальник управління інфраструктури Ігор Возний, з початком введення воєнного стану та різким погіршенням економічної ситуації в країні стало нерентабельним надавати послуги  пасажирських перевезень у громаді, – інформує пресслужба міської ради.

Витрати на паливно-мастильні матеріали, на технічне обслуговування та ремонт зросли у декілька разів. Підвищення потребує і заробітна плата водіїв. Тож є доцільним сьогодні переглянути тарифи.

Начальник відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій Наталія Куран повідомила, що усі перевізники подали свої розрахунки щодо підвищення тарифів. На підставі таких розрахунків було визначено, що економічно обґрунтованою сьогодні за проїзд у міських маршрутках буде ціна у 10 грн.

Відповідний проєкт рішення буде винесений на розгляд чергового засідання виконкому.

Нагадаємо, у Нововолинську вже прийняли рішення про здорожчання вартості за проїзд у маршрутках до 10 грн. 

У Луцьку рішення про зміну тарифу на проїзд у маршрутних автобусах планують розглядати на черговому засіданні міськвиконкому. Перевізники наполягають на тарифі 16 гривень за проїзд.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За скільки часу у Луцьку можна виготовити закордонний паспорт. Яка ціна послуги
Наступна новина На Волині покарали чоловіка, який п'яним збив 18-річну дівчину
Останні новини
Схожі новини