У Запоріжжі затримали «фейкових поліцейських». ВІДЕО

У Запоріжжі затримали «фейкових поліцейських». ВІДЕО

У Запоріжжі правоохоронці затримали членів організованої злочинної групи, які видавали себе за поліцейських та вчиняли розбої.

19 листопада дев’ятеро осіб на трасі «Житомир-Могилів-Подільський» пограбували двох підприємців, які поверталися із виставки ювелірних виробів. Один з потерпілих, намагався чинити опір за що отримав вогнепальне поранення. Тоді бандити викрали ювелірних виробів на суму понад 15 млн. гривень.

Затримали підозрюваних дорогою на чергову справу.
До викриття банди були залучені підрозділи поліції з кількох областей. Під час обшуків у членів угрупування вилучили автомати, пістолети, гранати, ножі, кайданки, балаклави, готівку, прикраси та золоті злитки.

Також вилучили кілька автівок, поліцейську форму та нашивки.
Кримінальне провадження розпочато одразу за кількома статтями: озбій, викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, незаконне заволодіння транспортним засобом, незаконне позбавлення волі або викрадення людини. Затриманим загрожує від 8 до 15 років за ґратами з конфіскацією майна.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку виявили ще одну «точку» нічного продажу алкоголю
Наступна новина 5 неочікуваних речей та продуктів, які псують ваше здоров'я
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні