У Збройних силах України – перший випадок коронавірусу

У Збройних силах України – перший випадок коронавірусу
Фото ілюстративне

У Збройних силах України виявили перший випадок захворювання на коронавірус: у лікарки Хмельницького військового госпіталю.

Про це повідомляє командування медичних сил Збройних сил України, пише Українська правда.

«На 07.00 2 квітня в Збройних силах України зареєстровано 1 випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом типу COVID-19», – ідеться у повідомленні.

Працівниця ЗС України, лікарка Хмельницького військового госпіталю, з кінця березня поточного року перебувала на амбулаторному лікуванні з приводу ГРЗ. 1 квітня після погіршення стану її госпіталізували до Хмельницької інфекційної лікарні з діагнозом пневмонія.

Того ж дня методом ПЛР у неї діагностували захворювання на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом типу COVID-19. Зазначається, що хвора отримує лікування згідно з протоколами МОЗ України, стан здоров’я задовільний.

У госпіталі визначено коло контактних осіб (10 військовослужбовців), яким на 2 квітня заплановано проведення лабораторного обстеження методом ПЛР. Усі контактні особи оглянуті та направлені на самоізоляцію, у місцях перебування хворої проведена дезінфекція.

Нагадаємо, в Україні уже виявили 804 випадки захворювання на коронавірус.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні 804 хворі на коронавірус, на Волині – 10. Офіційна статистика
Наступна новина Замість кіосків біля історичного факультету у Луцьку буде сквер
Останні новини
Схожі новини