Замість кіосків біля історичного факультету у Луцьку буде сквер

Замість кіосків біля історичного факультету у Луцьку буде сквер
Проєкт зовнішнього вигляду магазинів, які мали встановити на вулиці Огієнка

У Луцьку на вулиці Огієнка не встановлюватимуть торгових павільйонів. Натомість облаштують сучасний сквер.

Про це повідомив у фейсбуці радник луцького міського голови Ігор Поліщук.

«У лютому ми замовили проєкт на облаштування сучасного скверу за приміщенням історичного факультету в Романа Литвина (очільник архітектурної платформи Ariva Urban, – ред.). А ці тимчасові споруди будуть дисонувати із сучасним, детально продуманим сквером з освітленням, гарними вуличними меблями й озелененням», – пояснив Поліщук.

«Провели переговори з переможцем конкурсу на право встановлення цих п'яти тимчасових споруд і переконали його відмовитися від їх встановлення», – додав він.

Нагадаємо, поставити 5 кіосків на вулиці Огієнка міський виконком дозволив 4 березня. Після цього на сайті міської ради з’явилась петиція проти МАФів. Автор петиції висловив побоювання, що нові споруди – це «по суті базар», і що це  «естетично, неприпустимо та функціонально невиправдано».

Підприємець Олександр Стадніцький, який виграв конкурс на цей проєкт, запевняв, що споруди будуть естетичними і «базару» не створять.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Збройних силах України – перший випадок коронавірусу
Наступна новина Чи скасують вибори через коронавірус?
Останні новини
Схожі новини