Убивство лідера «Оплоту» Жиліна розкрили: кілер – громадянин України

Убивство лідера «Оплоту» Жиліна розкрили: кілер – громадянин України

Російським слідчим вдалося встановити особу кілера, який восени 2017 року розстріляв у підмосковному ресторані лідера спершу сепаратистського, а згодом і терористичного угруповання "Оплот" Євгена Жиліна.

Про це повідомляє російська інформаційна агенція "Росбалт" з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Зазначається, що виконавцем злочину виявився громадянин України Микола Дідковський. Наразі його оголошено у міжнародний розшук, оскільки раніше йому вдалося покинути територію Росії.

Під час оперативної роботи до числа підозрюваних потрапив і Микола Дідковський. Зокрема, було зібрано незаперечні докази, що він був виконавцем злочину, також його впізнав потерпілий під час нападу – друг і охоронець Жиліна Андрій Козар. Йому показали фотографії низки громадян, і він впевнено вказав на зображення Дідковського", – зазначив співрозмовник ресурсу.

За його словами, незважаючи на те, що на злочинцеві під час нападу були штучні вуса, а на очі натягнуто капелюх, кілера Жиліна за фото впізнали і ресторану "Вітерець", де було скоєно вбивство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто для ОДА 10 мільйонів заробив. ВІДЕО
Наступна новина Чи очікувати лучанам на нові тролейбуси. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні