Учасник АТО просить Луцьку міськраду допомогти зберегти справу

Учасник АТО просить Луцьку міськраду допомогти зберегти справу

До керівництва Луцька звернувся учасник АТО, інвалід 2 групи Сергій Шапошнік, який займається ремонтом взуття.

Чоловік просить, щоб його тимчасово звільнили від сплати в міську казну грошей за право користуватися спорудою, оскільки це зараз непосильна для нього сума. В іншому разі він буде змушений закрити бізнес, пише ІА Волинські новини.

Про це інформувала начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації.

«Учасник АТО має інвалідність, він сам собі створив робоче місце й працював донедавна, але йому важко буде платити оренду, він цього не потягне. Конкуренцію там нікому не створює. Прошу проголосувати за його звернення і підтримати людину - звільнити його від сплати за користування тимчасовою спорудою», - розповіла посадовець.

Члени комісії одностайно віддали свої «За» й рекомендують затвердити відповідне рішення на черговій сесії Луцької міської ради.

Зауважимо, що йдеться про ремонт взуття на вулиці Ветеранів, поблизу будинку №19.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька ІТ-компанія створила сайт для відомого українського гурту ONUKA. ВІДЕООГЛЯД
Наступна новина Історію України можна вивчати з допомогою настільної гри
Останні новини
Схожі новини