Україна заборонила в'їзд в країну 1,5 тис. іноземців через відвідування Криму

Україна заборонила в'їзд в країну 1,5 тис. іноземців через відвідування Криму

З початку року вже 30 осіб відвідали Крим всупереч встановленому порядку.

Після відвідування окупованої території АР Крим з порушенням порядку 1,5 тис. іноземних громадян заборонено в'їзд в Україну. До цього числа входять понад 100 артистів і діячів культури. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України

«Відзначимо, що протягом 2017 року складено майже 2,3 тис. адмінпротоколів за ст. 204-2 КУпАП (Кодекс України про адміністративні правопорушення) за порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї», – сказано в повідомленні.

З початку 2018 року вже виявлено понад 30 осіб, які відвідували окупований Крим всупереч встановленому порядку. За результатами моніторингу ще 810 чоловік перевіряють.

Порушення порядку в'їзду на територію окупованого Криму через закриті урядом України пункти пропуску, в залежності від обставин, передбачає кримінальну (ст. 332-1 Кримінального кодексу України) і адміністративну (ст. 204-1 і ст. 204-2 КУпАП) відповідальність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ООН шукає прихисток для 277 тисяч біженців
Наступна новина Кібербезпека-2018: чого чекати бізнесу?
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні