Україна визволила з російського полону ще 106 Захисників

Україна визволила з російського полону ще 106 Захисників

25 травня Україні вдалося повернути з російського полону 106 захисників Бахмутського напрямку - 8 офіцерів та 98 солдат і сержантів.

Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

"Це воїни з Бахмутського напрямку - 8 офіцерів та 98 солдат і сержантів. Вони билися за Бахмут і здійснили подвиг, який не дозволив ворогу наступати далі вглиб нашого Сходу. Кожен з них - герой нашої держави", – йдеться в повідомленні. 

За словами Єрмака, серед звільнених захисників багато тих, кого вважали безвісти зниклим.

Як повідомило Головне управління розвідки МО України, Усі врятовані Захисники захищали нашу землю на Бахмутському напрямку, 68 з визволених воїнів вважалися зниклими безвісти.

Серед вільних військовослужбовців до Збройних Сил України належать 98: з них, зокрема, 21 представник територіальної оборони. Також додому повернулися семеро прикордонників та один військовослужбовець Державної спеціальної служби транспорту.

Щонайменше сім врятованих Оборонців мають різноманітні травми: кульові та осколкові поранення, опіки та переломи, загострені хронічні захворювання. Найстаршому зі вільних військовослужбовців уже виповнилося 59 років, наймолодшому – 21 рік.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Жителям Луцької громади, які уклали контракт із ЗСУ, виплатять одноразову грошову допомогу
Наступна новина У Луцьку почали вакцинувати тварин від сказу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини