Українські дрони можуть вражати військові об’єкти РФ на відстані до 1800 км, – Буданов

Українські дрони можуть вражати військові об’єкти РФ на відстані до 1800 км, – Буданов

Українські дрони можуть вражати об'єкти в Росії на відстані до 1800 км. Інфраструктура РФ, яка працює на війну, буде зазнавати втрат.

Про це написав керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов у фейсбуці.

Він привітав військовослужбовців з Днем воєнної розвідки. У дописі зазначив, що своїми діями розвідники довели, що Чорне море не належить Росії. Також Буданов розповів, що безпілотні системи, над розвитком яких зараз працюють фахівці вже дозволяють вражати військові об’єкти держави-агресора на відстані до 1800 км.

«Військові аеродроми, які є джерелом постійної загрози для мирних українських міст, здригаються від повітряних атак. Вся інфраструктура росії, що працює на війну, зазнає і буде зазнавати втрат. Адже замість захищати своє, росія обрала хибний шлях неспровокованої війни і нападу на землі суверенної держави», – написав керівник ГУР.

За словами Буданова, протягом року кіберфахівці ГУР провели десятки успішних операцій, отримавши цінні відомості. Фахівці змогли проникнути в бази даних ворога, знайшли слабкі місця у зв’язку.

«Підрозділи активних дій ГУР на постійній основі залучені до виконання складних бойових задач як на лінії, так і за лінією розмежування. Бійці-розвідники відбивають атаки ворога, забезпечують евакуацію поранених, звільняють оборонців і цивільних із російської неволі, повертають громадян України додому з держав, де відбуваються бойові дії. Рішуче йдуть вперед, щоб нести світло свободи», – йдеться в дописі Буданова.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У коледж на Волині набрали «підстаркуватих» першокурсників. Що каже дирекця і ТЦК?
Наступна новина Повістка поштою: чи вручена, якщо її забрав родич?
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні