Українські першокласники та випускники мають навчатися лише в першу зміну

Українські першокласники та випускники мають навчатися лише в першу зміну
Фото ілюстративне

Учні 1-2 класів та випускники мають навчатися лише у першу зміну.

Про це повідомили у Державній службі якості освіти, – інформує Освіта.ua

У службі зазначили, що організація навчання учнів у дві зміни часто є особливістю роботи закладів загальної середньої освіти великих міст та міст-супутників.

«Друга зміна у закладі освіти має вводиться лише у тому випадку, якщо у школу за місцем реєстрації прийшло значно більше дітей, ніж це передбачено санітарними нормами», – повідомляють у державній службі якості освіти.

Навчання при двозмінному режимі навчання в другу зміну має розпочинатися не пізніше 14 години, а закінчуватись – не пізніше 19-20 годин.

«Звертаємо увагу, що учні 1-2 класів та випускних класів навчаються лише у першу зміну. Учні 3-5 класів можуть навчатися у першу зміну або у підзміну з початком занять не пізніше 12 години. Починати заняття як в першу, так і в другу зміну слід в один і той самий час протягом навчального року», – наголосили у Державній службі якості освіти.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Шукатимемо більші локації», – організатори фестивалю «Фронтера» в Луцьку
Наступна новина У Луцьку готують до відкриття реабілітаційний центр для учасників АТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні