«Укрзалізниця» запускає нові маршрути. ВІДЕО

«Укрзалізниця» запускає нові маршрути. ВІДЕО

З 10 грудня "Укрзалізниця" запускає 10 нових внутрішніх маршрутів. Серед них і Ковель-Харків. Нововведення вступлять у дію згідно з новим графіком руху поїздів на 2017/2018 роки.

У ньому, за словами виконувача обов’язків голови правління державного перевізника Євгена Кравцова, курсуватиме 190 пар пасажирських поїздів, з яких 110 круглорічних. В цілому це більш як 3000 вагонів.
Серед нових маршрутів також: Івано-Франківськ - Костянтинівка; Ужгород - Лисичанськ, Одеса - Харків, Львів - Одеса, Львів - Чоп, Київ - Черкаси, Одеса - Яремче, Київ - Запоріжжя, Суми - Шостка.

У планах Укрзалізниці на наступний рік придбати 60 купейних вагонів та модернізувати 260, із яких у ста замінити туалети та системи кондиціювання. Разом із цьогорічними обсягами оновлення – це майже шоста частина усього парку, який експлуатує сьогодні перевізник.

Також, у відомстві планують оголосити процедуру закупівлі на придбання одинадцяти дизель-поїздів з початком постачання в 2018-му та продовженням у наступному році. Окрім того, мають оголосити тендер на придбання п’яти приміських електричок.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «В Україні все буде гарно. Вірте. Робіть»: одне з останніх інтерв'ю з Іваном Корсаком
Наступна новина Українці відкрили нелегальну фабрику із виробництва тютюнових виробів у Іспанії. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини