Уже наступного року в Луцьку з’явиться більше відпочинкових зон

Уже наступного року в Луцьку з’явиться більше відпочинкових зон

У Луцьку інспектували хід робіт, що тривають на вулицях та прибудинкових територіях міста, допоки погодні умови не стають на заваді їх проведенню.

Про це інформують у відділі інформаційної політики міської ради. 

Спершу оглянули, як відбувається поточний ремонт прибудинкової території на перетині вулиці Сенаторки Левчанівської, 2 та вулиці Лесі Українки, 21. Це так заваний округ без депутата, тому мешканці самостійно звернулися до міської влади з проханням відремонтувати прибудинкову територію.

На ці потреби з міського бюджету було виділено 192, 5 тис грн, відремонтовано частину двору — бруківкою облаштовано тротуари, встановлено водостіки, проведено асфальтування доріжки. Виконавець робіт — підприємство «Луцькавтодор».

Потому вирушили на вулицю Ковельську, де розпочато капітальний ремонт прибудинкової території будинків № 62-64. За словами першого заступника міського голови Григорія Недопада, двір повністю буде викладений бруківкою. Тут встановлять сучасне освітлення та дитячий майданчик. Вартість ремонтних робіт складає 1 млн 442 тисячі гривень.

Також оглянули хід ремонтних робіт тротуарного покриття на ділянці від вулиці Шевченка до вулиці Глінки. Загальна вартість робіт - 2 млн 865 тисяч гривень.

Тривають роботи й з облаштування скверу між будинками № 31 та 33 на проспекті Волі. Зараз тут повністю демонтовано старе покриття та залишки благоустрою. Вже зроблено основу для геопластичних форм, вкладається бруківка та бордюрний камінь.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь привезли 23 автівки для медичної допомоги. ВІДЕО
Наступна новина Підняття тарифів на рекламу у Луцьку скасували через підробку документів, – Поліщук
Останні новини
Схожі новини