Уже в серпні в Луцьку запрацює «Хаб ветеран»

Уже в серпні в Луцьку запрацює «Хаб ветеран»

У серпні в Луцьку запрацює комунальна установа «Хаб ветеран». Поки її відкриють у тимчасовому приміщенні. Наразі там завершують ремонтні роботи.

Як розповів заступник начальника відділу управління інформаційної роботи Луцькради Олександр Олішевський, точну адресу тимчасового приміщення, де працюватиме хаб, не розкривають з метою безпеки. З його слів будівля розташована у центрі міста, повідомляє Суспільне.

31 липня під час чергової 61-ї сесії Луцької міської ради прийняли рішення про створення комунальної установи та затвердили її статут.

У створеному закладі ветерани зможуть отримати соціальну підтримку, відновити здоров’я та поспілкуватися з побратимами. Керівником закладу планують призначити ветерана 100-ї бригади Тараса Сасовського, який брав участь у російсько-українській війні.

Крім того, до кінця серпня мають завершити роботи з розроблення проєктно-кошторисної документації на основне приміщення «Хаб ветеран» на вулиці Климчука Сергія. Потім буде проведено громадське обговорення проєкту. Лише після цього оголосять тендер на визначення підрядника для проведення будівельних робіт.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Ковелі буде ветеранський простір


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У російському СІЗО помер полонений азовець, – ЗМІ
Наступна новина На Сумщині загинув солдат з Горохова
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні