В Альпах під час катання на лижах зник німецький мільярдер

В Альпах під час катання на лижах зник німецький мільярдер

Рятувальники зазначають, що пошуки ускладнюються через погану погоду.

В італійських Альпах безслідно зник глава великого німецького торгового концерну Tengelmann мільярдер Карл-Еріван Хауб під час катання на лижах. Останній раз його бачили в суботу зранку, повідомляє Euronews.

58-річний Хауб в екіпіруванні для катання на лижах вийшов з готелю й поїхав по канатній дорозі до гірської станції Малий Маттерхорн, яка розташовується на висоті 3800 м. Мільярдер давно захоплювався лижним спортом і тренувався для лижного туру, в якому він вже не вперше бере участь. Хауб мав намір пройти біля швейцарсько-італійського кордону за маршрутом традиційного лижного змагання.

Сім'я Хауба звернулася в поліцію, оскільки він о 16.00 у сіботу не прийшов на раніше домовлену зустріч. Ніхто з лижників, які каталися в тому ж районі, підприємця не бачив. У суботу його мобільний телефон подав останній сигнал.

Родичі Хауба заявили про свою готовність фінансувати пошуки. Однак італійські гірські служби повідомили, що рятувальні роботи ускладнені через погану видимість і небезпеку сходження лавин.

Група Tengelmann вважається одним з найбільших торговельних підприємств світу. У концерн входять 73 акціонерних товариства із загальним річним оборотом 30 млрд євро. Серед важливих торговельних мереж – будівельний супермаркет OBI і магазини одягу KIK.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку катастрофічно не вистачає водіїв маршруток
Наступна новина Якою була залізнична станція в Луцьку майже сто років тому. ФОТО
Останні новини
Схожі новини