В «Амстердамі» залишилося 5 акційних квартир

В «Амстердамі» залишилося 5 акційних квартир

У ЖК “Амстердам”, що в с. Струмівка, триває акція на квартири із 2 спальнями. Залишилося 5 квартир, які можна придбати за зниженою ціною.

Вартість квадратного метра для акційних квартир при умові повної оплати - 18 000 грн. Також є можливість відтермінування до грудня 2022 року.

Акційні квартири розташовані в третьому під’їзді будинку і виходять на сонячну сторону. Завдяки панорамним вікнам це помешкання завжди буде світлим та теплим. Є різні варіанти планувань.

Особливістю квартири 73,51 м2 є великий гардероб (4,24 м2), роздільний санвузол, можливість облаштувати простору кухню-студію (24 м2), дві спальні (11,88 та 16,45 м2), а також лоджія (3,31 м2).

Квартира площею 71,71 м2 розташована на верхньому поверсі і має відкритий балкон-терасу. Кухня об'єднана із вітальнею та коридором і разом мають 32,2 м2. Також у цій квартирі - роздільний санвузол та окремий гардероб. Така квартира - лише одна!

Серед головних переваг квартири 66,29 м2 - великий передпокій (15,85 м2), два санвузли, дві спальні (10,16 та 16,37 м2), кухня і вітальня, які можна об’єднати (7,03 та 8,09 м2) та лоджія (3,27 м2).

Квартира 64,83 м2 теж розташована на верхньому поверсі і має відкритий балкон-терасу. Така квартира теж залишилась тільки одна!

Нова технологія монолітно-каркасного будівництва з використанням керамоблоків, яку почали застосовувати у Будівельній компанії “Інвестор”, дає ряд переваг. Це - швидкі темпи будівництва, міцні стіни, що дають гарну тело- та шумоізоляцію, а також - екологічність житла.

Як саме просуваються будівельні роботи в ЖК “Амстердам”, можна переглянути у черговому відеозвіті.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ZaqfWEiC5tg" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Ще одна важлива новина, яка стосується цього житлового компексу: ЖК «Амстердам» отримав акредитацію на участь в Державній програмі «Доступна іпотека 7%». Це означає, що на покупку житла тут можна отримати іпотечний кредит на 20 років під 7% річних на увесь термін дії договору. Участь власними коштами - від 20%. Деталі дізнавайтесь за посиланням або у відділі продажів Будівельної компанії “Інвестор”.

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

+38 067 543 38 36

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт:investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани просять відновити зупинку біля Старого ринку
Наступна новина В Україні за минулу добу виявили 1 122 хворих на коронавірус. Де найбільше
Останні новини
Схожі новини