В аваріях на Волині постраждали п'ятеро людей

В аваріях на Волині постраждали п'ятеро людей

Минулої доби, 13 жовтня, у Луцьку та Луцькому районі трапилося три дорожньо-транспортні пригоди. У них травмувалося п’ятеро осіб. 

Про це повідомляє поліція Волині.

Учора в обідню пору 24-річний водій автомобіля Audi A4 на перехресті вулиць Львівської та Станіславського збив 74-річного велосипедиста. Внаслідок ДТП пенсіонер отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні.

На автодорозі сполученням Дерно-Луцьк, на перехресті із селом Пальче на Ківерцівщині, зіткнулися автомобілі ЗИЛ-ММ3 554М із причепом та автомобіль Mini Cooper Countryman. Унаслідок автопригоди водійка легковика отримала тілесні ушкодження. Їй надали медичну допомогу, не госпіталізовували.

Цього ж дня близько 18:40 на автодорозі сполученням Луцьк-Маневичі поблизу с. Тростянець 67-річний водій автомобіля Nissan qashqai не впорався з керуванням та з’їхав із дороги. Внаслідок ДТП водій та два пасажири отримали тілесні ушкодження. Одного пасажира госпіталізували до лікарні.

За усіма фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство, під час якого з’ясують усі обставини автопригод.

Читайте також: На Волині авто злетіло в канаву: на місці працювали рятувальники. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянина судитимуть за ставок, викопаний в нацпарку
Наступна новина На Волині знешкоджуватимуть снаряди
Останні новини
Схожі новини