В ексочільника СБУ Валерія Хорошковського – коронавірус, – нардеп

В ексочільника СБУ Валерія Хорошковського – коронавірус, – нардеп
Валерій Хорошковський

У колишнього очільника СБУ Валерія Хорошковського підтвердили китайський коронавірус. За неперевіреною інформацією він перебуває в Олександрівській лікарні Києва.

Хворобу Хорошковського підтвердив керівник проросійської фракції ОПЗЖ Вадим Рабінович у фейсбуці, пише 24 канал.

«Хорошковський з підтвердженим діагнозом у лікарні», – написав Рабінович.

Депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Кива в ефірі одного з телеканалів також заявив, що Валерій Хорошковський хворіє на коронавірус.

Станом на 24 березня в Україні зареєстрували 97 випадків захворювання на коронавірус.

Хто такий Валерій Хорошковський

Це український політик і бізнесмен, що виїхав з України у 2012 році. Цікаво, що у 2010 номінувався на антипремію «Будяк року» за використання спецслужби для системного обмеження громадянських свобод. За даними «Інформаційного опору», Хорошковський практично повністю згорнув роботу із протидії СБУ російським спецслужбам.

Його вважали одним із претендентів на посаду прем'єр-міністра України після відставки Олексія Гончарука. Однак цю посаду отримав чинний очільник уряду Денис Шмигаль.

Хто ще з політиків захворів на коронавірус

Перший нардеп, який захворів на Covid-2019, – це парламентар з групи «Довіра» Сергій Шахов. Медики підтвердили у нього коронавірус 18 березня. До цього Шахов відпочивав в Італії. Трохи згодом стало відомо про інфікування його дружини. Цже 21 березня Шахова госпіталізували.

21 березня підозру на коронавірус зафіксували у ще одного нардепа, члена тої ж таки депутатської групи «Довіра» та однопартійця Шахова Сергія Вельможного. Він разом із сином перебуває в Олександрівській лікарні. 

Уже 22 березня коронавірус підтвердили у депутата від «Опозиційної платформи – За життя» Олександра Лукашева.

А 23 березня з'явилася інформація, що народний депутат від «Слуги народу» Руслан Горбенко інфікований Covid-2019. Наразі він перебуває у столичній Олександрівській лікарні, раніше медики діагностували у нього запалення легенів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Виклик на кашель і температуру? Тримай маску. Чим захищені медики «швидкої» на Волині
Наступна новина Зеленський призначив трьох голів РДА на Волині. Двох звільнив
Останні новини
Схожі новини