В Івано-Франківській області розгортають перший в Україні мобільний госпіталь для хворих на COVID-19

В Івано-Франківській області розгортають перший в Україні мобільний госпіталь для хворих на COVID-19

В Івано-Франківській області на території Богородчанської центральної районної лікарні почали розгортати мобільний госпіталь ДСНС, у якому надаватимуть медичну допомогу хворими на COVID-19.

Рішення про приведення в готовність мобільного госпіталю ДСНС прийняля Державна комісія з ТЕБ та НС на виконання доручення прем’єр-міністра. Про це повідомляє сайт МВС.

«Через погіршення епідеміологічної ситуації на Прикарпатті ДСНС розгортає мобільний шпиталь для хворих на короновірус. Госпіталь складається з декількох модулів та має 120 ліжко-місць, укомплектований необхідним медичним обладнанням. Сили МВС у регіоні працюють у посиленому режимі», – заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Близько 21-ї години 19 лютого колона медичного госпіталю ДСНС прибула до визначеного місця зосередження. Зранку 20 лютого розпочали роботи щодо його розгортання.

Госпіталь має можливість розгорнути 120 ліжко-місць та, відповідно до табеля, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я, укомплектований обладнанням для надання медичної допомоги хворим на COVID-19.

Роботи щодо розгортання госпіталя, налаштування обладнання та систем життєзабезпечення тривають.

Нагадаємо, за минулу добу в Івано-Франківській області виявили 738 хворих на коронавірус.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в Центральному парку стартував пленер снігових скульптур
Наступна новина У МОЗ повідомили, які області отримають вакцину від коронавірусу першими
Останні новини
Схожі новини