В «Карабасі Барабасі» – нові бізнес-ланчі

В «Карабасі Барабасі» – нові бізнес-ланчі

У закладах мережі оновили меню для обідів. Відтепер можна посмакувати з колегами, або ж навіть провести робочу зустріч за смачними стравами.

З 12 по 15 годину у всіх закладах «Карабас Барабас», а наразі їх працює три, (на Молоді, 14а, Волі,48 та Винниченка,4) пропонують бізнес-ланчі. Це можливість швидко пообідати найкращими стравами української та європейської кухні. 

Зрозуміло, що важливо змінювати обстановку протягом дня, а тому піти на обід – можливість прогулятися, а також трішки відпочити. Якщо ж у вас немає такої нагоди – бізнеси можна замовити з доставкою на офіс. 

Наразі діє три пропозиції по ланчах, кожна за ціною усього 59,99 гривень. Вам пропонують обрати першу страву: червоний, або ж зелений борщ, чи бульйон з локшиною. Да друге теж три страви - картопляне пюре з апетитними реберцями, пікантна лапша Собе з куркою та кунжутом, абож рис з філе скумбрії. Також у різних закладах додають або салат з капути, або з бурячка. До бізнес-ланчу входить узвар та хліб.

Тож лучан запрошують оцінити нове обіднє меню.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, які луцькі маршрутки з 11 грудня перестануть курсувати
Наступна новина У Луцьку вже прикрашають ялинки
Останні новини
Схожі новини