В лікарні на Волині скасували доплати медикам. Чому?

В лікарні на Волині скасували доплати медикам. Чому?

У Рожищенській центральній районній лікарні перевірили факти невиплати надбавки медикам та іншим працівникам медзакладу, які борються з COVID-19. Як повідомляє управління Держпраці Волині, інспекцію провели через звернення громадян.

Працівники Рожищенської центральної районної лікарні надбавки за роботу з хворими на коронавірус з травня до серпня цього року не отримували, пише Суспільне.Волинь.

ЦРЛ є госпітальною базою для надання медичної допомоги хворим гострою респіраторною хворобою COVID-19. Працівники Держпраці з'ясували, що Національна служба здоров'я України ще 25 травня уклала договір про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій. Цей договір діяв із 1 до 30 квітня цього року.

Після цього договір-угоду із Національною службою здоров’я України за програмою медичних гарантій для первинної медичної допомоги волинська лікарня з НСЗУ не поновлювала, що призвело до відсутності виплат.

Як повідомив у коментарі Суспільному головний лікар Рожищенської ЦРЛ Віктор Редзій, медичний заклад отримав кошти для виплати доплат медикам лише в квітні цього року, адже тоді був підписаний одноразовий договір.

"Доплату в квітні отримали медичні працівники, які були залучені в лікуванні COVID-19: 31 медичний працівник", – повідомив очільник закладу.

Станом на вересень, зі слів Віктора Редзія, лікарня подала заявку на отримання коштів до Національної служби здоров’я України.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині підвищився рівень води у річках через значні дощі
Наступна новина На Волині за добу виявили 136 хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини