В луцькій броварні спецпропозиція на душевний напій

В луцькій броварні спецпропозиція на душевний напій

У броварні «Карабас Барабас» щопонеділка можна випити пиво за 50% від вартості. Сьогодні на акції чорне пиво «Душа Карабаса».

Як тиждень почнеш, так його й проведеш. Тож варто собі дозволити вечірні посиденьки з друзями, чи колегами. За кухликом крафтового пінного та смачними закусками. Так, у мережі закладів «Карабас Барабас» діє спеціальна пропозиція – щопонеділка з 18 до 22 години мінус 50% на одне з пив.

Зараз лінійка налічує шість видів ексклюзивних напоїв. Сьогодні, 3 лютого, вигідно посмакувати можна формовим напоєм «Душа Карабаса». Це чотирьох солодове чорне спеціальне пиво. Базовий світлий в поєднанні з карамельним та найтемнішим солодом, підсилює аромат пива з «характером» надаючи йому кавово-шоколадного смаку з легкими нотками «смаженого» хліба. Це вид пива - ексклюзив на базі класичної схеми, де пивовар вдосконалюєсвою власну рецептуру.

Напій ідеально підійде до м’ясних страв. Пропозиція діє у всіх закладах. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 21-річний онкохворий лучанин потребує допомоги, аби побороти важку недугу
Наступна новина В уряді дешеві кредити обіцяють «десяткам тисяч українців»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні