В обласному центрі Волині невідомий побив та пограбував лучанина

В обласному центрі Волині невідомий побив та пограбував лучанина

Посеред ночі в обласному центрі Волині на вулиці невідомий зловмисник вдарив в обличчя 26-річного місцевого жителя та відкрито заволодів його мобільним телефоном і рюкзаком з речами. Поліцейські оперативно встановили особу правопорушника та затримали його.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Подія трапилася в минулу п’ятницю близько другої години ночі на проспекті Соборності поблизу зупинки громадського транспорту. Невідомий вдарив кулаком в голову 26-річному місцевого жителя та забрав у потерпілого мобільний телефон і рюкзак із речами. Загальна сума збитку становить понад 3 тис. грн. .

«Менш ніж за добу поліцейські встановили особу правопорушника та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 25-річний житель обласного центру Волині. За фактом розбою слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років», – зазначив керівник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перелік луцьких шкіл, які закриваються на карантин
Наступна новина Компанія «ВМБ нерухомість» вітає партнерів із річницею!
Останні новини
Схожі новини