В обласному центрі зайнятості – родинне свято

В обласному центрі зайнятості – родинне свято

 

Щороку у другу неділю травня українці відзначають міжнародний День матері. До слова, свято на державному рівні утвердилось в нашій державі ще у 1999-му.

Аби створити теплу атмосферу та зробити мінливі весняні дні по-справжньому яскравими, сьогодні, 11 травня, у Волинському обласному центрі зайнятості відбулося родинне свято, інформують у прес-службі ВОЦЗ.

Під час обідньої перерви діти фахівців Волинського обласного центру зайнятості презентували свої таланти й вміння. Тут було все: ніжна мелодія сопілки від Артема Члека, витончені голоси скрипки від Олександри Король та Ані Балабус, вірші про найдорожчих матусь від Насті Мельничук, Маргарити Косанюк і Олексія Скольбушевського та навіть запальні танці від Дарини Моружко («Східний») та Матвія Шмиговського з партнеркою Ангеліною («Ча-ча-ча»).

Директор Волинського ОЦЗ Роман Романюк привітав колег із прийдешнім святом та підкреслив: найкращий подарунок у житті – це діти. Саме вони дарують найсвітліші моменти щастя.

«Що може бути більш світлим, чистим та емоційно глибоким, аніж взаємозв’язок кожного з нас із мамою..? Це завжди особливі й дуже трепетні почуття. Щиро бажаю вам міцного здоров’я. Усім мамам – радості і гордості за своїх діток. Пам’ятайте про матусь, цінуйте їх і любіть», – звернувся до колег Роман Романюк.

Позитивні емоції, яскраві спогади та світлини зі свята ще довго тішитимуть найменших учасників та фахівців ВОЦЗ..


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Топ-6 оригінальних страв луцького фестивалю їжі
Наступна новина Мами-поліцейські і їх діти. Позитивна фотосесія від патрульної поліції
Останні новини
Схожі новини