У Волинському обласному центрі зайнятості – нова директорка

У Волинському обласному центрі зайнятості – нова директорка

У Волинському обласному центрі зайнятості новий директор. Від  24 жовтня посаду обіймає Алла Куцин.

Про це повідомляють на сайті центру зайнятості.

Під час щомісячної наради нового керівника установи колективу представив заступник директора Державного центру зайнятості Денис Олійник.

Алла Куцин, за словами Дениса Олійника, у службі зайнятості людина не нова, адже працює в цій галузі понад двадцять років.  

Керівник побажав новій директорці разом із високопрофесійним колективом плідної злагодженої роботи та успіхів у вирішенні непростих проблем зайнятості населення.

«Ми на порозі величезних змін, тож роботи багато. Але у нас згуртований колектив, де кожен фахівець відповідально виконує свою роботу. Ми докладемо максимум зусиль, щоби виконати ті завдання, котрі наблизять нашу перемогу», – сказала нова керівниця.

Нагадаємо, 15 липня Роман Романюк пішов із посади керівника Волинського обласного центру зайнятості, яку очолював більше як 5 років.  Нині він працює в команді Офісу омбудсмана України.

Читайте також: Скандал у Луцькій стоматполіклініці: директорка написала заяву на звільнення


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі виготовляють основи для окопних свічок
Наступна новина У боротьбі за Україну загинув Святослав Троцюк із Каменя-Каширського
Останні новини
Схожі новини