В облраді виставка робіт митців з Рожищенського району

В облраді виставка робіт митців з Рожищенського району

Майже два роки поспіль у Волиньраді панує добра традиція  художніх виставок у фойє перед сесійною залою. Автори ідеї - обласне відділення Українського фонду культури. Його очільник Геннадій Сарапін взагалі називає це приміщення художньою галереєю обласної ради. Назва прижилася  й серед митців.

Нагадаємо, тут відбулося вже декілька імпрез: персональні виставки та колективні експозиції митців з конкретних районів чи міст обласного значення. Цього разу дійшла черга до Рожищенського району. Виставку присвятили добровольцям, які захищають Незалежність України.

Виставлено роботи 8 майстрів, які працюють в різних жанрах та техніках. Це - живопис, графіка, соломкоплетіння, різьба по дереву.

Митці з Рожищенського району зізнаються, що це - друга колективна виставка в історії краю, а перша відбувалася аж у 1970 році у Володимирі-Волинському.

Перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик подякував художникам за творчість, а фонду культури за ентузіазм. "Культура - це те, що рухає Україну вперед", - зауважив пан Пирожик.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі під Луцьком освятили ікону Варвари з частинкою мощей. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Новорічні декорації вартістю 95 тисяч гривень навколо ялинок у Луцьку знову ремонтують. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні