В озера на Волині випустили 940 кілограмів риби. ФОТО

В озера на Волині випустили 940 кілограмів риби. ФОТО

Другий транш риби в рамках програми із зариблення випустили в озера Шацька.

Про це інформує Район.Шацьк.

Майже 940 кг риби випустили в Люцимер та Чорне у присутності представників Шацької селищної ради, яка фінансово долучилась до зариблення озер, активістів та членів громадської організації рибалок-любителів Шацького району, а також Шацького національного природного парку та журналістів.

Перед тим, як випустити рибу в озера, її традиційно зважили: в люцимерських водах відтепер плаватиме 484 кг коропа, а в озері Чорне – 455 кг коропа.

Зазначимо, озера Шацького району зариблюють в рамках реалізації Регіональної екологічної програми «Екологія 2016-2020». На реалізацію цієї програми з обласного бюджету виділили 100 тисяч гривень, із районного бюджету – 20 тисяч гривень, та 20 тисяч гривень виділила селищна рада. Також до співфінансування програми із зариблення долучились члени громадської організації рибалок-любителів Шацького району.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вибори у п'яти ОТГ на Волині можуть не відбутись, - ОПОРА
Наступна новина Волинянам пропонують стати спостерігачами на ЗНО
Останні новини
Схожі новини