В Україні 5 областей перебувають на межі «червоної» зони, – головний санлікар

В Україні 5 областей перебувають на межі «червоної» зони, – головний санлікар
Фото ілюстративне

Червоний рівень епідемічної небезпеки буде встановлено в Херсонській області з 15 жовтня, на межі з червоною зоною знаходяться Житомирська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька та Харківська області.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі Українського радіо сказав заступник міністра охорони здоров’я, головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.

“Маємо констатувати, що епідемічна ситуація прогнозовано погіршується. Ми вже маємо рішення про переведення Херсонської області, це перша область, яка рішенням комісії ТЕБ та НС була переведена в червоний рівень, і цей рівень епідемічної небезпеки буде запроваджений з 15 жовтня. Ми бачимо що в цій області ситація зараз найгріша”, - сказав Кузін.

“Поки що вдається ситуацію втримати або за рахунок розгортання додаткових ліжок, або ресурсів системи охорони здоров’я, або за рахунок що включаються нові механізми по тестуванню. Але ситуація поступово погіршується”, - додав заступник міністра.

Нагадаємо, за добу covid забрав життя дев'ятьох волинян


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кава вже подорожчала на 55% і продовжить це робити
Наступна новина У Луцьку вшанували пам’ять військовослужбовців, які загинули у АТО/ООС
Останні новини
Схожі новини